Her er et udsnit af kommentarer fra mine kunder.

Hvis du har lyst til at dele din oplevelse med andre, så send den til mig via denne skabelon - på forhånd mange tak!

Navn *
Navn

Navn: Katrine Jeppesen

Hjælp til fertilitet

Kære Pernille!
Tak for de mange behagelige seancer, hvor du på meget grundig, fagkyndig, empatisk og professionel vis har hjulpet mig med at øge chancerne for graviditet. Jeg er sikker på at behandlingen hos dig var en medvirkende faktor til at det lykkes mig at blive gravid, og jeg har været rigtig glad for at være i dine trygge hænder.

Info til dig, der overvejer akupunktur i fbm. fertilitetsproblemer:
Jeg opsøgte Pernille i starten af 2017 med ønske om at øge chancerne for graviditet. Jeg var 41 år og min kæreste og jeg havde på daværende tidspunkt forsøgt at blive forældre igennem 7 år. Vi havde været igennem såvel det offentlige som det private behandlingssystem i både DK og på en klinik i Spanien. 14 forsøg via icsi metoden, heraf 3 med ægdonation og ingen resultater, bortset fra 2 graviditeter, der endte i hhv. 6. og 8. uge. Lægernes vurdering var, at vi grundet fertilitetsproblemer på begge sider, ville have meget vanskeligt ved at opnå vores drøm og vi besluttede derfor som et allersidste forsøg, at anvende dobbeltdonation på den spanske klinik (både æg- og sæddonation). Der er lang ventetid på ægdonation og jeg besluttede at anvende tiden på at forøge mine chancer og klargøre livmoderen til forsøget. Jeg ændrede kost- og motionsvaner og besluttede at supplere med alternativ behandling. Jeg søgte efter akupunktører på nettet og valgte Pernille, da hun ud over at være uddannet akupunktør også er jordemoder. Jeg havde brug for en behandler, der havde indgående kendskab til fertilitetsproblemer og behandlinger. Derudover præsenterede hun sig rigtig godt på sin hjemmeside.

Pernille indfriede alle mine forventninger og behov.

Seancerne gik ud på at modne og klargøre livmoderen til at tage imod æg og herudover fik jeg god vejledning til kost og fertilitetsfremmende produkter.
Jeg gik hos Pernille med 14 dages mellemrum og efter en kort periode var jeg blevet gravid på helt naturlig vis! Meget overraskende, da vores chancer for dette var så utroligt små og at fokus på behandlingen blot var at klargøre mig til et behandlingsforsøg.
Graviditeten resulterede i en smuk, sund og velskabt dreng, og det er til tider stadig stadig svært at tro på, at det endelig lykkedes os, og så på naturlig vis. Men når vi kniber os i armen, er han der altså stadig :-)

Pernille er en dygtig behandler og jeg vil anbefale hende til alle, der overvejer akupunktur.

Pernille er:
- Dygtig og tillidsskabende, hun er meget informativ og sætter nålene i på en stille og respektfuld måde. Hun skaber med sit positive og behagelige væsen en tryg og afslappende atmosfære og jeg er flere gange faldet i en dyb og behagelig søvn under behandlingen.
- God til at give råd, uden at man føler sig tvunget til at afprøve dem alle. Hun yder individuel behandling og vejledning og støtter ens handlekraft ved at opstille forskellige valg for, hvad man kan afprøve.
- en behandler med personligt overskud og udstråler positiv energi og gejst på en måde, hvor man ikke føler sig overvældet. Hun er meget empatisk og respektfuld og tager hele tiden udgangspunkt i dig og dine mål. Dette holder hun fast i hele vejen igennem, uden at tabe tråden.

Behandlingen foregår i et lille hyggeligt lokale, med afslappende indretning og mulighed for at høre ens yndlingsmusik. Jeg startede på den klassiske briks og rykkede over på chaiselongen efter at jeg var blevet gravid og maven stor. Jeg fortsatte behandlingen frem til fødslen, her med udgangspunkt i at støtte graviditeten.

Jeg vil helt klart opsøge Pernille igen, næste gang jeg ønsker at anvende akupunktur.

Mvh.
Katrine


Navn: Caroline Haugaard

Fødselsmodning og igangsættelse med akupunktur

Jeg var gravid for anden gang, og efter et medicinsk igangsættelsesforløb ved første fødsel, ønskede jeg mig en naturlig proces og havde et håb om en hjemmefødsel denne gang. Jeg er selv jordemoder og mit ønske om en hjemmefødsel var stort!

Pernille tog udgangspunkt i mine ønsker, spurgte ind til sidste graviditet og fødsel, og forsøgte at spore sig ind på hvad der ville hjælpe mig til at opnå mine ønsker for denne gang.  Jeg havde lige været syg i 3 uger og var fortsat ikke tip top. Så fokus blev på at booste mit immunforsvar og så starte ud med lidt modnende akupunktur. Jeg øgede jernindtaget, nedsatte indtaget af mælkeprodukter, drak hindbærbladte og spiste en del ananas. Derudover gav min kæreste mig massage og akupressur på nogle punkter derhjemme. 

Jeg kom igen hos Pernille til akupunktur og hindeløsning da jeg var gået over termin. Dette var også en rolig og behagelig oplevelse. Og det satte gang i lidt flere plukkeveer og murren i underlivet. Pernille har hele tiden lyttet til mine ønsker og jeg har følt mig i trygge hænder. Hun har holdt mig på positive tanker - også selvom jeg gik 10 dage over termin og følte mig udfordret på psyken.  Men det lykkedes at få spontane veer og føde hjemme denne gang. Og jeg er sikker på at det har haft en positiv effekt at jeg har gået til behandlinger hos Pernille. 

Så stort TAK herfra! 

- Og de varmeste anbefalinger til dem der måtte stå i samme situation som jeg gjorde.


Navn: Maria Kofoed-Pedersen

En af Danmarks bedste akupunktører/jordmødre!

Pernille er i min optik en af Danmarks bedste akupunktører/jordemoder! Jeg havde forinden, jeg kom til Pernille, prøvet mange andre akupunktører, dog uden et særligt godt resultat. Da jeg kom til Pernille, var jeg i uge 30 med svær kvalme døgnet rundt siden uge 5, havde forstoppelse og halsbrand så jeg ikke kunne sove om natten. Jeg var ved at bukke under. Jeg havde hverken lyst til at føde eller gå tiden ud i min graviditet, fordi jeg var under så massiv pres af kvalme etc. Det var en ulidelig graviditet.
Efter én behandling havde jeg ikke halsbrand mere og igennem ugentlige behandlinger/samtaler/rådgivning havde jeg heller ikke forstoppelse mere. Kvalmen blev mange dage tålelig, så jeg fik meget af mit liv tilbage igen.
Pernille har en holistisk tilgang til dem hun behandler. Du kommer ikke bare ind og får akupunktur. Pernille er meget vidende og gennemgår alt fra kost, vitaminer, forskellige te der er gode at drikke til kroppens tegn på at man mangler jern eller er i ubalance på anden måde.
Der bliver taget SÅ godt hånd om dig som kunde hos Pernille. Hun optager en grundig journal af dig og er god til at spørge ind til, hvordan det er gået siden sidst med de forskellige ting, man har afprøvet derhjemme.
Og så er hun fantastisk til at sætte akupunkturnåle. Med sin blide stemme fortæller hun, at der kommer et lille prik/stik, og det er meget nænsomt. Dette sker i smukke og afslappede omgivelser.
Nu sidder jeg her med min datter, der er 10 dage gammel. Jeg gik til 40+4, fik selv veer og fødte selv. Det var min store drøm, ikke mindst fordi at jeg selv er jordemoderstuederende, og det var kun muligt, efter at jeg havde fået behandlinger hos Pernille.
Jeg har sagt dette til Pernille, men siger det gerne igen. PERNILLE BRAGTE MIG TILBAGE TIL LIVET!

- Maria Kofoed


Navn: Camille Parsberg

Tak er et fattigt ord!

Jeg startede hos Pernille efter flere mislykkedes inseminationsforsøg og med et brændende ønske om, at hun kunne hjælpe mig til en graviditet.

Den første gang jeg var hos Pernille, var jeg hunderæd for nåle, og havde ingen ide om at jeg kunne gennemføre en akupunktur behandling. Men med Pernilles rolige hånd og stemme fik hun hurtigt vendt mig til at jeg faktisk så frem til at komme på besøg i den lille hyggelige klinik.
Ikke nok med Pernille fokuserede på mine fertilitets problemer, så tog hun også hånd om min ubalance i tarmene, hvilket betyder at for første gang i mange år kan jeg endelig fungere nogenlunde normalt i min mave. Pernille rådgiver både om kosttilskud og kost, og fortæller grundigt om hvad man selv kan gøre derhjemme.
Pernille er rigtig god til at lytte og have forståelse for ens problem.

Hvert besøg har været en fornøjelse og gav mig en utrolig ro i kroppen, og hovedet. Det er klar det bedste jeg har kunne gøre for mig selv.
Jeg takker, for alt du har gjort for at det kunne lykkedes mig at stå med en positiv test i hånden, der er ingen tvivl om at du har haft en kæmpe indflydelse.

Jeg sikker på vi ses igen, og jeg glæder mig allerede.
De varmeste Anbefalinger herfra.


Navn: Julie Rasmussen

Fantastisk behandling

Jeg er i ca. 2 år, af flere omgange, kommet hos Pernille og fået akupunktur i forbindelse med fertilitetsbehandling.
Det har været utrolig behageligt at komme hos Pernille. Jeg følte mig hurtigt meget velkommen og fik nogle rigtig gode samtaler med Pernille. Jeg kan fortælle alt til Pernille og får en masse gode råd og tanker med på vejen. Pernille ved en masse i kraft af hendes jordmoder- og akupunkturbaggrund og er god til at formidle det videre på en god måde.
Jeg havde egentlig aldrig troet, at jeg ville bryde mig om at få nåle i kroppen, som man får ved akupunktur. Men Pernille er meget profesionel og jeg føler mig helt tryg når hun sætter nålene i. Det er en meget behagelig behandling og man har det rigtig godt bagefter. Jeg er sikker på min krop er kommet i bedre balance og det har styrket mig til at komme igennem mine forløb med ægsortering. Jeg er i dag gravid :)
Jeg kan varmt anbefale Pernille til alle og skulle jeg igen få brug for akupunktur, vil jeg straks kontakte Pernille. Tusinde tak for dig, Pernille, og din fantastiske hjælp!


Navn: Charlotte Saylor

Fantastisk hjælp under graviditet

Jeg opsøgte Pernille midt i min graviditet, da jeg var begyndt at få væske og dertilhørende smerter i hænder og fødder. Pernille var det rareste og varmeste menneske, og jeg var helt tryg ved at få akupunktur af hende, selvom jeg hader nåle.
Væsken i mine hænder forsvandt hurtigt, og mine fødder blev meget bedre, og jeg kunne som oftest mærke en forbedring, når jeg havde været hos Pernille - jeg er slet ikke i tvivl om, at Pernille hjalp mig rigtig meget, og at jeg havde haft meget slemme ødemer, hvis hun ikke havde hjulpet mig.
Op til min fødsel hjalp Pernille ligeledes med fødselsmodning, hvilket gjorde at min krop var meget klar, da jeg fik taget vandet, så jeg fødte 5,5 time efter at vandet var taget.
Jeg vil anbefale Pernille til alle gravide, der døjer med gener, så de forhåbentlig kan få en ligeså god graviditet og fødsel, som jeg havde!
De bedste hilsner
Charlotte


Navn: Monika Parlar

Mine varmeste anbefalinger

Jeg har i et par år gået til akupunkturbehandlinger hos Pernille i forhold til hjælp med at blive gravid. Fra starten af er jeg blevet mødt med varme, empati og en særegen ekspertise hos Pernille der gjorde mig tryg og håbefuld i forhold til at opnå graviditet. Efter et lille års tid gik drømmen i opfyldelse, jeg blev gravid og gik løbende hos Pernille under graviditeten, hvor jeg fortsat mødte god, kærlig og kyndig behandling. I dag ligger min 16 dage gamle datter i min stue og jeg er Pernille dybt taknemmelig for at hun var så god og støttende gennem hele processen med at få min datter. Jeg kan give Pernille mine varmeste anbefalinger. Kh Monika


Navn: Micha Ystrøm

Tak for hjælpen!

Jeg har gået hos Pernille i forbindelse med hjælp til at blive gravid, og det har været en kæmpe hjælp! Jeg er sikker på, at hun har en finger med i spillet, jeg er i dag 6 måneder henne. Hendes råd og vejledninger gav mig nogle gode redskaber hele vejen igennem.


Navn: Runa Marrable

Tak for hjælpen! <3

Jeg havde termin d. 05.02.2018, og fik oplyst af min jordemoder ved Rigshospitalet, at de desværre ikke havde tid til at hjælpe mig med en hindeløsning ugen efter. Jeg ville rigtig gerne gøre hvad jeg kunne for at undgå medicinsk igangsættelse, og min jordemoder anbefalede mig derfor at opsøge Pernille. Jeg skrev med det samme og fik en tid til fødselsmodnende akupunktur d. 07.02.2018. Udover akupunktur, kiggede hun på mig, og gav mig en 'mini' hindeløsning, da jeg ikke var helt åben nok til en alm. hindeløsning. Hun havde også rigtig mange gode tips til hvad jeg selv kunne gøre derhjemme, og viste mig blandt andet punkter hvor jeg selv/min partner kunne anvende akupressur. Det var virkelig rart at kende til forskellige værktøjer jeg kunne bruge, for at hjælpe veerne på vej. Det gjorde ventetiden meget nemmere at være i. Og det virkede efter planen, om aftenen d.11.02.2018 kom vores dejlige dreng til verden, 6 dage over tid.
Min tid hos Pernille var en meget behagelig seance, hvor jeg følte mig i meget gode hænder. Hun er dygtig, professionel og har et virkelig empatisk og rart væsen, og tager sig god tid til én. Det var en virkelig positiv oplevelse, og hun har helt klart mine varmeste anbefalinger! :-)


Navn: Audrey Dupire

Tak for gaven!

Jeg besøgte Pernille efter jeg havde prøvet at blive gravid i 1 år og ville prøve akupunktur, en form for alternativ behandling jeg ikke havde prøvet før. Pernille er en sød og positiv person, og hun var sikker på, at jeg kunne blive gravid hurtigt, mere sikker end jeg var :-) Efter 1,5 måned blev jeg gravid og har nu fået den største gave - en glad og sund pige.

Pernille kom med anbefaling til øvelser og naturmedicin der kunne bidrage til succes om at blive gravid, og det syntes jeg var rigtig godt. Jeg glædede mig til hver session, fordi vi havde det så hyggeligt, og jeg følte virkelig at Pernille tog sig godt tid med mig og var meget empatisk.

Jeg kan stærk anbefale en tur forbi Pernille :-)


Navn: Maiken Juhl

Jeg anbefaler behandling hos Pernille til alle!

Jeg startede akupunkturbehandling hos Pernille 5 uger før termin pga bækkensmerter og ødemer. Jeg fik en tid efter 3-4 dage, hvilket var super hurtigt. Hver behandling startede med en rolig snak om symptomer, livsstil og gode råd fra Pernille om alt fra øvelser til kosttilskud. Jeg er selv sundhedsfagligt uddannet, og fandt rådene realistiske uden at være alt for alternative. Efterfølgende startede selve akupunkturen med god lejring og afslappende musik - den bedste søvn de sidste uger af min graviditet fik jeg hos Pernille :) jeg er selv uddannet til at give akupunktur og Pernille er virkelig dygtig. 

Ved min sidste behandling satte Pernille modnende nåle, og om det var det, der satte gang i fødslen er selvfølgelig uvist - men jeg er sikker på det har haft en effekt. Vores datter blev født på 3timer fra første ve til fødsel og knap et halvt døgn efter behandlingen hos Pernille. 

Jeg vil anbefale behandling hos Pernille til alle - gravide eller ej. Hun er professionel, empatisk, dygtig og meget venlig. Tak for god behandling!


Navn: Kimie

En personlige hilsen - og fødselsberetning!

Hej Pernille! Jeg har ikke fået sagt ordentlig TAK for dine behandlinger. Da jeg kom til dig første gang i slutningen af juli var jeg ulykkelig og helt opgivende. Men din energi og din fantastiske måde at være på, fik mig hivet op allerede der. Jeg har set frem til din behandling hver uge, og det har været dét som fik mig igennem graviditeten. Din behandling lindrede mine smerter, så jeg kunne holde det ud. Du holdt mig op på at få lavet øvelser, knibeøvelser, tage kosttilskud, spise sundt, komme i svømmehallen, få min mand til at massere punkter på hele kroppen og generelt bare holde modet oppe.

Den fødselsmodende akupunktur var helt klart også med til at give mig en kortere fødsel, da min krop var total klar da veerne endelig kom 😊 Og så var det også rigtig rart og trygt at have en ugentlig jordemoderkonsultation, hvor man lige kunne få snakket bekymringer og tanker igennem.

Jeg mærker en sjælden gang imellem lidt til smerterne fra symfysen, men jeg forsætter med alle de gode tiltag og ved, at det er et spørgsmål om tid, før jeg slet ikke mærker noget til det. Jeg kan allerede nu gå lange ture, lege og danse med min store datter (hvilket jeg virkelig har savnet!) og vende mig i sengen uden smerter - det er FANTASTISK :)

Pernille - af hjertet tak, forløbet hos dig har betydet mere for mig end du aner ❤ 

Jeg vil anbefale dig til alle og ønsker dig det bedste fremover!

Kh Kimie


Navn: Sara Olsen

En varm anbefaling herfra

Jeg søgte hjælp hos Pernille, fordi jeg var gravid i 6. måned og døjede med smerter i den højre side af ryggen. Havde prøvet fysioterapi, hvilket ikke hjalp og var heldig at få en hurtig tid hos Pernille. Allerede ved første besøg følte jeg, at der blev taget meget bedre hånd om mit problem, og vi fik både talt om kost, motion og hvad der ellers kunne være med til at styrke min ryg udover akupunktur, så jeg ville kunne komme igennem resten af min graviditet uden eller med færre smerter i ryggen. Selve akupunkturen var fantastisk afslappende, hvilket jeg ikke havde forventet, da jeg ikke er så glad for nåle, og da det kan være svært at slappe af på en briks som gravid. Men med musik, tæpper, puder og varmelamper formåede Pernille at skabe en tryg og afslappet atmosfære. Jeg er nu i 9. måned og min ryg har det meget bedre :-) Jeg kan virkelig anbefale Pernille!


Navn: Charlotte L

Varmeste anbefalinger

Jeg gik hos Pernille op til første insemination, og jeg blev overraskende nok gravid i første hug. Jeg er sikker på, at akupunkturen og samtalerne med Pernille har hjulpet det godt på vej. Desværre mistede jeg undervejs i graviditeten, og da jeg startede op igen på behandlingen, så kontaktede jeg straks Pernille igen. For selvom jeg desværre ikke er blevet gravid igen, så hjælper akupunkturen med at finde ro og få en bedre kontakt til min krop. Pernille er både sød og empatisk, og jeg kan varmt anbefale hende til alle, som søger alternativ behandling. Og så har hun den hyggeligste lille klinik.


Navn: Sara Rewers

Gravid efter 5 behandlinger

Jeg startede egentligt hos Pernille, fordi jeg havde en ide om, at mine menstrautionssmerter havde en årsag, som nok også blokerede for en evt. graviditet. 

Pernille er virkeligt dygtig. Hun forstår, at formidle nøjagtigt hvad der skal til for, at kroppen for de rette betingelser for, at kunne gøre kroppen stærk og rolig nok til en graviditet. Jeg kom allerede efter første gang ud med en følelse af, at jeg vidste meget mere og en følelse af, at det har var det helt rigtige. Allerede ved 1. menstraution kunne jeg mærke, at det var helt anderledes, ift smerter, som der næsten ikke var nogen af. Min næste menstraution havde jeg lidt flere smerter, men i den efterfølgende cyklus blev jeg faktisk gravid. 

Jeg er stadig sikker på, at grunden til, at jeg ingen symptomer (udover træthed og lidt hovedpine engang imellem) er fordi jeg har fået "styr" på hormonerne inden.

Så jeg kan varmt anbefale Pernille, som jeg er sikker på, er grunden til vi blev gravide så hurtigt :)

- Sara Rewers


Navn: Nikita Straat

De bedste anbefalinger - Hjælp til en bedre graviditet!

Da jeg i starten af mit andet tri-mester begyndte at døje frygteligt med hovedpine og svimmelhed, opsøgte jeg Pernille efter at min praktiserende læge bare konstaterede, at der ikke var noget galt, og at jeg måtte acceptere det var en bivirkning af min graviditet. Til første behandling tog Pernille sig rigtig god tid til at lytte og spørge om alt mulig som jeg aldrig havde forestillet mig kunne påvirke hvordan jeg havde det- men det gjorde det! Udover selve akupunkturen, så var det vigtigt for mig at Pernille gav mig nogle redskaber til, hvordan jeg selv kunne hjælpe til, at jeg kunne få det bedre og ikke bare måtte acceptere at have det sådan resten af min graviditet. 

Til min egen overraskelse så oplevede jeg efter hver behandling, at akupunkturen faktisk hjalp og gjorde mig i stand til at passe mit arbejde, hvilket var nærmest umuligt for mig inden. 
Hun hjalp mig med at få genopbygget energien i min krop, hvilket gjorde en kæmpe forskel for resten af graviditeten. Hun bevidste også senere hen i graviditeten at akupunktur kunne hjælpe mod mine ødemer. 

Jeg så altid frem til at skulle til Pernille og vil til enhver tid anbefale hende til andre og selv opsøge hende igen. Hun er super dygtig, meget professionel og meget meget empatisk som gør at du med det samme føler dig i trygge hænder hos Pernille. 

Med de varmeste anbefalinger og kærlig hilsen,
Nikita


Navn: Rikke Hansen

De varmeste anbefalinger!

Min mand og jeg havde gennemgået første ICSI behandling uden succes og skulle til at starte op igen. Vi var med I et forskningsprojekt fordi man mener at der kan være større succesrate ved at få lagt fryseæg op da kroppen ikke er så stresset.
Da vi kom i "puljen" der skulle have ægudtagning og oplægning efterfølgende var jeg noget skeptisk. Specielt fordi første forløb havde været enormt hårdt for kroppen. Jeg havde læst at Akkupunktur skulle være godt og kunne hjælpe på et behandlingsforløb, og var så heldig at finde Pernille på nettet. Pernille gav mig behandlinger inden ægudtagning, op til selve udtagningen og efterfølgende fik jeg behandlinger da ægget var lagt op. Pernille styrkede min krop hele vejen igennem og gav mig også en masse gode råd omkring kost og hvad jeg skulle indtage for at gøre godt for krop og livmoder. 
Sammenlignet med første forsøg havde jeg det meget bedre under dette forløb og Pernille fik mig også til at tænke positive tanker. Fertilitetsbehandlingen resulterede i en positiv graviditetstest og jeg er nu 13 uger henne. Jeg er overbevist om at det er med Pernilles faglige hjælp at det er lykkedes og kan på det varmeste anbefale behandlingen hos hende ved fertilitetsbehandling!


Navn: Mette Kamper-Lacoppidan

Anbefaling

Jeg havde termin D.19.09.17 og var efter 6 dage over termin lidt utålmodig. Jeg fik derfor fødselsmodnende akupunktur hos Pernille D.25.09.17. Dette gav god effekt, for da jeg Onsdag D.27.09.17 kl.10.30 fik lavet hindeløsning hos Pernille var jeg 2-3 cm åben. Min datter kom til verden om aftenen kl. 22.55.
Jeg ville rigtig gerne undgå medicinsk igangsættelse, og valgte derfor akupunktur. Pernille er RIGTIG dygtig, professionel og et varmt og rart menneske som jeg hermed giver mine VARMESTE anbefalinger. 

Bedste hilsner Mette Kamper-Lacoppidan


Navn: Lena Foldberg

Akupunktur i verdensklasse!

Jeg begyndte meget tidligt i min graviditet at få vand i kroppen, som var til stor gene især i hænder og fødder/ankler. Jeg havde forhørt mig på Hvidovre Hospital, om der var noget man kunne gøre, og akupunktur blev nævnt som eneste mulighed. Jeg begyndte at lave lidt research på nettet og fandt frem til Pernille den vej igennem. Hjemmesiden var meget oplysende og informativ og så har Pernille til huse i Diakonissestiftelsen, på Frederiksberg, som er nemt at komme til fra min bopæl. Jeg fandt senere ud af, at Pernille bliver anbefalet af mange jordemødre.

Jeg kontaktede Pernille på e-mail for at høre, om hun kunne hjælpe med mine graviditetsgener og fik hurtigt svar tilbage om, at det ville hun gerne, så jeg fik en tid allerede ugen efter. Til min første tid (jeg var gravid i uge 26) havde vi en god lang snak, hvor jeg blandt andet også fortalte om mit kronisk forhøjede blodtryk og hvilken medicin jeg var på i den forbindelse. Jeg fik også en masse gode råd i forbindelse med kost og hvad jeg ellers selv kunne gøre - både mod vandet i min krop, men også i forbindelse med mit blodtryk. Derefter fik jeg akupunktur og sad med nålene i 30 min. I starten kom jeg hvert 10 dag. ca. og kunne hurtigt mærke en forskel.

Derefter blev det til en gang om ugen. Virkningen var helt fantastisk - meget mindre smerter i hænder/fingre, kunne nu sove igennem om natten uden problemer og mest vidunderligt af alt, så har mit blodtryk været stabilt fra jeg startede hos Pernille til nu (uge 37), hvilket har underet (positivt)/imponeret diverse jordemødre og læger, som jeg hyppigt har været til tjek hos. 

Jeg har været til akupunktur 9 gange, og holder en pause til efter mit kejsesnit (i morgen) hvor jeg vil genoptage akupunktur for blodtrykket.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Pernille som er en fantastisk dygtig akupunktør, Jordemoder og sparringspartner. 

Tusind tak for din hjælp, dygtighed og dejlige væsen - jeg glæder mig til næste gang vi ses.

De kærligste hilsner
Lena


Navn: Frederikke Davidsen

Behandlingerne var vidunderlige og resultatet var enestående

Jeg startede hos Pernille fire uger inden min termin, da jeg havde fået anbefalet akupunktur af en kollega. 
Jeg må ærligt erkende, at jeg ikke havde den store tiltro til hvorledes akupunktur skulle kunne hjælpe mig, jeg skulle dog blive klogere. 
Allerede til mit første besøg hos Pernille, var jeg overbevist om at dette skulle jeg fortsætte med til min datter var kommet til verden.

Inden hver behandling startede Pernille med en snak omkring hvordan min krop havde det, samt en grundig gennemgang af hvad dagens behandlig havde fokus på. Dette gjorde at jeg følte mig godt klædt på til hver behandling, samt behandlingerne blev tilpasset til netop min krop. 

Selve akpunkturen var helt fantastisk, det kunne stort set ikke mærke at få sat nålene i og efter nålene var placeret blev jeg pakket rigtig dejligt ind, så behandlingen kunne nydes til tonerne af Agnes Opel. 
Ved stort set alle behandlingerne oplevede jeg, pludselig kunne få meget mere luft i lungerne og varmen strømme gennem kroppen. Hvilket føltes dejligt, specielt i den sidste del af graviditeten hvor kroppen konstant er på overarejde. 

Det var meget forskelligt hvordan min krop reagerede efter behandlingerne, nogle gang var jeg fuldstændig fyldt op med energi og andre gange skulle jeg bare hjem og sove, men fælles for alle behandlngerne var jeg havde en rigtig god fornemmelse i kroppen og sindet. 

Resultatet af de fire behandlinger var en helt igennem fantastisk fødsel uden komplikationer. Mit vand gik kl. 22 hvorefter veerne begyndte, kl. 24 tog min mand og jeg en taxa ind til rigshospitalet og kl. 01.36 sad jeg med vores lille smukke nyfødste datter i armene. Det skal måske lige tilføjes at jeg er førstegangsfødende og intet gik i stykker - Så man må sige min krop var gjort klar til fødselen. 

Tusind tak for et rigtig dejligt forløb Pernille. 

De kærligste hilsner fra en yderst tilfreds kunde
Frederikke og lille Leonora


Navn: Helene Jensen

Akupunktur mod barnløshed

Efter vi havde prøvet at blive gravide i over 5 år, og med et langt fertilitetsforløb bag os, var jeg ved at være godt mør over gentagende gange at stå med en negativ graviditetstest. Det er utroligt hårdt for krop og sjæl at være ufrivillig barnløs. Jeg følte der skulle ske noget andet og kontaktede derfor Pernille.
Jeg fik 4 behandlinger i sammenspil med mit IVF forløb, hele vejen igennem oplevede jeg Pernille som utrolig forstående, sød, støttende og dygtig til sit arbejde, jeg følte mig med det samme i trygge hænder. Denne gang troede jeg et negativt svar ventede forude, men det skulle heldigvis vise sig, at jeg tog fejl, da jeg for første gang nogensinde stod med en positiv graviditetstest, var jeg ovenud lykkelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Pernille i et akupunkturforløb til ufrivillig barnløshed, jeg tror inderligt på at det har en betydning for, at jeg nu står med en positiv graviditetstest.


Navn: Naja Sunde

Positiv graviditetstest

Efter en laaaaaang periode hvor vi havde prøvet at blive gravide og været til vores 1. insemination, som var negativ, havde jeg brug for at prøve noget "alternativt" og føle, at jeg gjorde noget selv. Jeg var fra første besøg helt vildt med tanken om det meget naturlige, de små nåle var beroligende, og det hele føltes utrolig godt. Er vild med Pernilles måde at arbejde på (med kroppen som en helhed, uden hun er fanatisk) jeg fik gode råd både til kost, min krop etc. 
Jeg besøgte Pernille ca. én gang om ugen i en måned og dagen efter insemination og 14 dage efter viste graviditetstesten positiv. Det var helt vildt fantastisk, og Pernille var én af de første, jeg skrev til da testen var positiv. Det føltes så naturligt, da hun havde været en stor del af min process. <3


Navn: Matilde Agner

Personlig, nærværende og effektiv behandling

Jeg opsøgte pernille, da jeg var gravid og var gået ca en uge over tid. Jeg var efterhånden ret utålmodig og træt af at vente på fødsel - samtidig var jeg heller ikke glad for tanken om den nært forestående medicinske igangsættelse. Jeg har gode erfaringer med akupunktur ift tidligere behandling af migræne og tænkte, at jeg ville give det et forsøg ift at få sat skub i processen. Jeg fik en tid hos pernille dagen efter, jeg havde kontaktet hende. Pernille var meget grundig og spurgte ind til min graviditet, helbred, vaner m.m. Selve behandlingen var meget behagelig og afslappende og hendes lokale var rart, lyst og med en god atmosfære. Pernille gav mig en masse gode råd omkring, hvad jeg selv kunne gøre derhjemme for at fremskynde processen. Hun var meget nærværende og jeg følte mig godt tilpas i hende "hænder". Efter behandlingen kunne jeg virkelig mærke, at der skete noget i min krop - kraftige plukveer, øget tyngdefornemmelse og en udmattethed, jeg ikke havde følt før. Jeg endte med at gå spontant i fødsel 4 dage efter behandlingen og da min krop var så moden, som den var, gik fødslen rigtig hurtigt til trods for, at jeg var førstegangsfødende. Dvs jeg åbnede mig rigtig hurtigt og undgik bristninger. Jeg overbevist om, at Pernilles behandling havde stor indflydelse på, at jeg undgik medicinsk igangsættelse og at min krop var så fødselsmoden. Så tusind tak til Pernille for hendes rare væsen, fleksibilitet og personlige og professionelle behandling :-) 
Jeg kan varmt anbefale alle gravide, at benytte sig af Pernilles behandlinger!


Navn: Mira Fromberg

De varmeste anbefalinger!

Pernille gav mig 4 behandlinger med modnede og igangsættende akupunktur inden min fødsel. Hendes rolige og milde sind er så dejligt og gør at man føler sig 100% i trygge hænder. 
Efter hver behandling fik jeg ekstra mange plukkeveer og da fødslen endelig gik i gang 1 uge over termin havde jeg allerede åbnet mig de første 4cm. 
Jeg kan kun give Pernille mine varmeste anbefalinger.


Navn: Sahar Pour

Professionel og empatisk på samme tid!

Pernille er simpelthen den bedste oplevelse af jordemoder, jeg havde under min graviditet. Jeg havde ofte nedture og angst for fødslen, og Pernille gav sig rigtig god tid til at tale med mig, støtte mig og berolige mig. Det var virkelig fantastisk. Hun er en ufattelig dygtig og nærværende jordmoder. Hun er derudover en sindssyg dygtig akupunktør, som gav mig flere behandlinger på tidspunkter hvor jeg havde fysiske smerter eller ked-af-det-hed som jeg ikke troede, hun ville kunne ændre. Men det kunne hun. Pernille kan virkelig anbefales under graviditeten, hvor man er især sårbar, og hun er en sand gave til alle gravide. Jeg er meget taknemmelig for at have haft hende under min graviditet. Som professionel, men også menneskelig støtte. Man oplever sig nemmelig tit som et tal eller fuldstændig ligegyldig, når man kommer ind på hospitalet. Jeg hadede hospitalet og overlægerne, som virker helt bedøvede for medmenneskelig empati. Derfor betød besøgene hos Pernille rigtig meget for mig. Tusind tak for din hjælp, din støtte og nærvær fra mig og ikke mindst Lasse. Noél er den lækreste baby, og det kan vi ikke mindst takke dig for!


Navn: Tine Andersen

Fødselsmodning!

Pernille er virkeligt sød og dygtig. Hun lytter og er meget nærværende - og hun forstår alle de følelsesmæssige og fysiske mærkværdigheder, det følger med en graviditet. Dem tager hun hensyn til i sit arbejde. Hun hjalp mig meget - og satte effektivt min fødsel i gang.


Navn: Karen Boe Hauggaard

Tænk at nåle kan føles sådan

Graviditet og fertilitet var ikke grunden til, at jeg fik behandlinger af Pernille. Det var derimod en virkelig belastende mussearm, som jeg havde forsøgt at slippe af med, og en finger som sov konstant. Jeg havde faktisk næsten glemt, hvordan det føltes, når fingeren ikke sov - indtil jeg begyndte behandlinger hos Pernille. Udover at min arm er god igen og følelsen er tilbage i min finger, har det været den fineste behandling. Hos Pernille blev jeg mødt med varme og omsorg og en opfattelse af, at der ikke alene var et symptom, som skulle behandles, men også et helhedssyn på kroppens reaktioner. Akupunktur hos Pernille handler ikke kun om nåle, men om at medtænke, hvilke påvirkninger, der kan forårsage et symptom og en samlet vurdering af, hvad der kan hjælpe. Jeg har under hele forløbet følt mig i trygge, professionelle og seriøse hænder, så jeg har glædet mig til at skulle behandles. Tænk at det kan føles så komfortabelt at blive behandlet med nåle! Det kan det, når rammerne er de rigtige og mennesket er Pernille. Tusind tak for den bedste behandling, virkelig positiv effekt og kompetent vejledning.


Navn: Camilla BK

Mine varmeste anbefalinge

Jeg fik anbefalet Pernille i forbindelse med modningsakupunktur, og den anbefaling kan jeg nu uden tvivl på det varmeste give videre. Pernille er fantastisk sød, imødekommende og faglig kompetent, og jeg følte mig med det samme i gode hænder. Derudover gik jeg i fødsel på dagen for mit andet besøg hos Pernille. En virkelig hyggelig og effektiv oplevelse!


Navn: Ketty Heiberg

Effetiv behandling

Jeg vil takke Pernille endnu en gang for en rigtig god behandling og rådgivning mhp. Fødselsdagmodningen. Fødselen var hurtig, veerne smertefulde men meget effektive og jeg havde en ro i maven under hele forløbet.
Alt i alt en god oplevelse!


Navn: Tina Winther

Magiske nåle!

Som jordemoder har jeg ofte draget erfaring af Pernille. Hun er dygtig og omhyggelig, og jeg er glad for at flere gravide kan få gavn af det Pernille kan med nåle. Nogle kvinder har kaldt det magiske nåle. Jeg kan på det varmeste anbefale Pernille.


Navn: Pernille Hall

Genial...!

Jeg har gennem en længere periode døjet med smerter i fødderne, specielt i grundleddet i mine storetæer. Det var ikke leddegigt ej heller podagra, men var ved at blive vanvittig af smerterne. Hvert skridt føltes som om jeg gik på en kniv. En begyndende slidgigt var reumatologens forsigtige dom, og det er en kronisk sygdom, som ikke kan helbredes.. What to do, for jeg kunne ikke leve med de smerter.
Pernille havde ved enkelte lejligheder givet mig et par nåle på jobbet, og anbefalet ingefær. Det hjalp ikke rigtigt... 
For 5 uger siden besluttede jeg, at starte i et intensivt forløb hos Pernille, for helvede hvor gjorde det ondt.. Kaldte det ikke akupunktur, men "akutortur"... Efter 3. behandling skete der noget.. Jeg kunne mærke det, mine tæer gjorde ikke så ondt mere, og "akutorturen" blev til at holde ud..
Efter 4. behandling blev det endnu bedre, og her havde jeg fået lægens dom; "Du har begyndende slidgigt, og der er ingen kur".. Trist.. 
Forleden fik jeg min 5. behandling, og som jeg skrev til Pernille, så har de sidste dage været som at svæve, giv mig et par tåspids sko, og jeg havde danset ballet!! 
 

Konklusion: Man behøver ikke være gravid, infertil eller andet relateret til graviditet for at gå hos denne geniale akupunktør. Pernille kan SÅ meget andet, og får min varmeste anbefaling, og så er hun et yderst behageligt menneske oveni.


Navn: Emilie Ahnstrøm

Fødselsmodning i første klasse :)

Jeg gik hos Pernille til fødselsmodning to gange, mest af alt fordi jeg var utålmodig og gerne ville have min dreng ud. Lige fra jeg trådte ind af døren, følte jeg mig i de bedste hænder, og følte mig rigtig tryg. Pernille kan klart kun anbefales!                                                    Da jordemoderen tog mit vand, var jeg allerede 3 cm åben, og endte med at føde min skønne dreng på knap 7 timer som førstegangsfødende. Det er jeg sikker på er pga Pernilles akupunktur og søde væsen!:) Pernille skal klart opleves, hun er virkelig dygtig og sindsyg sød :)


Navn: Rosa Jensen

Kan kun varmt anbefale Pernille!

Pernille er en fantastisk dygtig akupunktør og jordemoder. Da jeg var gået langt over termin, og igangsættelse truede, fik jeg to behandlinger hos Pernille over to dage og den tredje dag gik min fødsel stille og roligt igang. 
Fødslen foregik derhjemme og efter 6-7 timer med gode veer kom en lille dreng til verden. Jeg er sikker på at Pernilles akupunktur og hindeløsning var det som satte skub i processen, modnede min krop og balancerede mit sind så fødslen kunne gå igang. Kan kun varmt anbefale Pernille! 
Hendes behandlinger er velfunderede, grundige og man føler sig virkelig tryg og godt tilpas undervejs. Tusind tak for din store hjælp!
Mange hilsner den nybagte mor, Rosa


Navn: Mie Møller Nielsen

Akupunktur mod skuldersmerter.

Jeg har igennem længere tid gået rundt med en halvdårlig skulder. Efter et par ekstra travle dage på arbejde, var det sket! Jeg var fuldstændig låst i min skulder og nakke. 
Efter bare en behandling ved Pernille kunne jeg bevæge både skulder og nakke igen. 
Efter anden behandling aftog smerterne. Herefter har jeg fået tre behandlinger og har nu ingen gener.
Jeg kan på det varmeste anbefale Pernille og vil ikke tøve med at få hendes kyndige hjælp en anden gang.


Navn: Mette Bruun

Effektiv og god hjælp til fødsel!

Jeg gik til fødselsigangsættende akupunktur hos Pernille to gange, da jeg var over termin, og godt ville undgå en medicinsk igangsættelse. 24 timer efter anden behandling, hvor jeg også fik hindeløsning, fødte jeg vores lille søn på helt naturlig vis! Det var en fornøjelse at gå til behandling hos Pernille, som med gode positive samtaler og effektiv behandling hjalp mig til at tro på en fin fødsel, hvilket jeg også fik. Pernille er både dygtig og realistisk i, hvad man kan forvente af behandlingerne, og giver samtidig gode tips til, hvad man ellers kan gøre for at støtte nålenes virkning. Flere af akupunkturpunkterne brugte jeg (sammen med min mand) under fødslen, både til let smertelindring og til at sætte skub på veerne. Tak til Pernille for den gode hjælp, hun kan varmt anbefales!


Navn: Nina Hørsholm

Super oplevelse!

Jeg tog ind til Pernille, da jeg var gået 5 dage over tid og oplevede en del væske i mine fødder og andre gener. Pernille gav mig både en akupunkturbehandling samt en hindeløsning, med det resultat at hævelsen forsvandt fra mine fødder og fødslen gik i gang dagen efter, og forløb rigtig fint.
Jeg kan varmt anbefale Pernille som behandler i forbindelse med graviditeten!


Navn: Michaela Knudsen

Varme anbefalinger herfra.

Jeg havde stor glæde af Pernilles akupunktur behandlinger i mit 1. trimester, hvor jeg døjede med rigtig meget kvalme, ubehag og mangel på energi. Det var en positiv oplevelse hver gang jeg trådte ind af døren hos Pernille, hvor jeg blev modtaget af hendes venlige og varme personlighed, og jeg følte mig altid i trygge hænder. 
Udover mit positive møde med akupunkturen, skabte det endnu mere tryghed, at Pernille også er jordmoder, og hun har givet mig alverdens gode råd, som har været til rigtig stor hjælp til at komme igennem en hård start på svangerskabet. 
Jeg vil til hver en tid give mine varmeste anbefalinger til Pernille og er meget taknemmelig for den hjælp hun har givet mig!


Navn: Ditte Sand

Modningsakupunktur!

I tiden op til min termin modtog jeg modningsakupunktur af Pernille, da jeg havde et ønske om at gå i naturlig fødsel. Selve behandlingsforløbet var utrolig afslappende og Pernilles professionalisme både inde for akupunkturen og jordemoderfaget skinner tydeligt igennem i alt hvad hun foretager sig. Modningsakupunkturen og en hindeløsning gav fine plukkeveer og sikrede en god og ukompliceret fødsel.
Jeg kan ikke andet end anbefale Pernilles behandlingsforløb, hvis man ønsker at anvende naturlige teknikker, før man muligvis ender med medicinsk igangsættelsesmetoder, når man er gået over tiden.


Navn: Laura Helledie

Trygt, hyggeligt og godt!

Jeg har været utrolig glad for at få akupunktur af Pernille. Jeg startede med at komme pga. bl.a. kvalme i 1. trimester af min graviditet, hvilket havde rigtig god effekt. 3 dage før min termin kom jeg igen for at få modningsnåle. 3 dage efter gik fødslen igang! Jeg har altid set frem til mine aftaler hos Pernille, da jeg har følt mig i virkelig gode hænder. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har fået akupunktur af Pernille!!


Navn: Helle Christensen

De varmeste anbefalinger!

Jeg har benyttet Pernille som akupunktør to gange. Første gang var til igangsættelse af fødsel, hvilket var MEGET effektivt. Jeg fik én behandling (hindeløsning og akupunktur) og mindre end 12 timer efter havde jeg født, til trods for, at der ikke var nogle tegn på fødsel, umiddelbart før behandlingen. 

Siden har jeg fået behandling med akupunktur og sugekopper i forbindelse med en nerve, der var i klemme i min skulder. Behandlingerne gav mig effektiv lindring og betydelig bedring af tilstanden.

I forbindelse med ovenstående har Pernille givet en meget grundig og professionel behandling, hvor der er god tid til både symptombehandling og forebyggelse.
Jeg vil til enhver tid anbefale Pernille, både i forbindelse med igangsættelse af fødsel og til akupunkturbehandlinger i det hele taget.


Navn: Rikke Dambo

Rigtig god oplevelse!

Jeg opsøgte Pernille, da jeg nåede terminen for fødslen af min søn. Mit store ønske var at undgå igangsættelse - og det lykkedes!      Jeg fik to behandlinger, og min søn blev født kun 3 timer efter den sidste behandling.                                                                        Pernille er utrolig vidende og rigtig sød, og jeg følte mig tryg og i gode hænder.

Det var en meget god oplevelse, og jeg kan kun anbefale at prøve Pernilles kyndige hænder på egen krop.


Navn: Marie Bergmann

De bedste anbefalinger herfra - akupunktur, der virker!

Jeg fik fødselsmodnende akupunktur hos Pernille nogle dage før min termin, da jeg ikke ønskede medicinsk igangsættelse, som mange førstegangsfødende får. Min oplevelse hos Pernille var super god! Udover akupunkturen fik jeg en konsultation, hvor hun gav mig mange gode råd og vejledning i forhold til fødslen, som min egen jordmoder ikke havde givet. Pernille er en meget dygtig og grundig jordmoder, som har styr på tingene og som på en god og rolig måde tager hånd om de bekymring, man kan have i forbindelse med graviditet og fødsel. 
Min fødsel gik i gang af sig selv to dage over termin, og jeg har nu en utrolig lækker sund og rask lille datter. 

Jeg giver Pernille mine bedste anbefalinger og vil klart opfordre andre til at få behandlinger hos hende. 
Tak for hjælpen, Pernille 


Navn: Julie Larsen

God vejledning til nem fødsel!

En enkelt behandling med nåle og en hel bunke gode råd har helt sikkert været med til at give mig en god oplevelse som førstegangsfødende. Tak!


Navn: Pernille Tingskov

Hjælp at hente!

Jeg fik anbefalet Pernille igennem min jordmoder grundet hovedpine og migræne. Allerede efter den første behandling følte jeg bedring, og behandlingerne hjalp til, at jeg kunne holde hovedpinen på afstand igennem graviditeten. 14 dage før termin blev det besluttet, at fødslen skulle sættes igang ved at tage vandet. Det kunne ikke lade sig gøre i første omgang, og jeg fik derfor en tid hos Pernille. Dagen efter kunne de uden problemer tage vandet. Jeg har været utrolig glad for behandlingerne hos Pernille og følt mig meget tryg i hendes hænder. Jeg vil til enhver tid give hende mine bedste anbefalinger.


Navn: Chalotte Kjærgaard

Akupunktur for hoved og krop!

Jeg kan varmt anbefale Pernille - både som jordmoder og som akupunktør. Jeg har været rigtig glad for mit fødselsmodnende forløb - både for selve behandlingerne, der bestemt levede op til mine forventninger, men også for Pernille som behandler. Man kan tydeligt mærke, at man er i virkelig gode hænder, og at hun oprigtig er interesseret i dig som person, og i at give dig det bedste forløb/resultat. Jeg kan på det varmeste anbefale Pernille!


Navn: Maria Aarhus

Tillykke med en flot hjemmeside!

Stort tillykke med den flotte hjemmeside og ikke mindst dit spring ud i de selvstændiges verden. Håber der er mange mennesker som vil finde dig og gavn af dine dygtige, kyndige og grundige hænder. Jeg har selv været der og jeg vil til hver en tid komme til dig med mine og familiens skavanker og problemer. Held og lykke fremover!