Jeg er uddannet jordemoder på jordemoderskolen i København og akupunktør på Akupunktur Akademiet i København. 
Jeg har siden 2009 arbejdet som jordemoder på et hospital i Region Hovedstaden, hvor jeg stadig har min daglige gang. 

Min interesse for akupunktur opstod under min uddannelse til jordemoder, hvor jeg oplevede positive resultater ved brug af akupunktur i forbindelse med graviditet, fødsel og barselsperioden. Jeg blev fascineret af akupunkturens effekt, og hvordan en alternativ behandlingsform i flere tilfælde kan erstatte medicinsk behandling. I mit arbejde med gravide, fødende og barslende kvinder, som tilhører en gruppe man ofte nødigt vil give medicinsk behandling, blev akupunkturen en øjenåbner. Jeg blev nysgerrig og ønskede større indsigt i, hvordan jeg via akupunktur kunne hjælpe andre med deres helbredsmæssige udfordringer - fysiske som psykiske.

Jeg tror på det vigtige i at arbejde ud fra et holistisk menneskesyn, hvilket jeg er blevet mere og mere bevidst om igennem mit arbejde som jordemoder. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg også skulle være akupunktør.

Jeg har gennemgået 2 1/2 års uddannelse i Traditionel Kinesisk Medicin på Akupunktur Akademiet i København. Derudover har jeg været en måned i praktik på et hospital i Kina, hvilket var meget inspirerende og lærerigt. I forbindelse med min akupunkturuddannelse har jeg lavet et pilotprojekt omhandlende modning/igangsættelse af fødsler med akupunktur, hvilket jeg havde gode resultater med. 

I mit virke som jordemoder har jeg beskæftiget mig indenfor fertilitet, graviditet, fødsel og barselsområdet. Jeg har haft min egen konsultation, arbejdet fast på fødegangen og derudover jævnligt haft vagter på fødemodtagelsen og barselsgangen. Jeg har ligeledes varetaget hjemmebesøg, efterfødselssamtaler og holdt fødselsforberedelses arrangementer. Mine jordemoderfaglige kompetencer dækker bredt, og derfor kan jeg give dig som ønsker at blive gravid, er gravid eller har født den bedste vejledning, hjælp og behandling.

Jeg har en stor interesse for alternative behandlingsformer og tror på at helbredsmæssige udfordringer i livet mange gange kan afhjælpes uden medicin og deraf følgende bivirkninger. I den forbindelse er jeg selvfølgelig meget bevidst om, og har respekt for, hvornår den vestlige medicinske videnskab skal tage over.

Jeg vil derfor altid gerne vide, om du er i medicinsk behandling, og om du haft kontakt til en læge vedr. evt. helbredsmæssige gener.